Puppy Cursus & A Cursus

Puppy Cursus

Onze puppycursus is geschikt voor elk ras vanaf ongeveer 8 à 9 weken. De pups mogen namelijk starten wanneer ze hun 2e inenting hebben gehad. Onze lessen bestaan vooral uit socialisatie en het opbouwen van een goede band. Ook leren ze tijdens de lessen om netjes te volgen en de aandacht bij u als baasjes te houden. We gaan ze tevens leren om te reageren op hun naam en dat ze bij je gaan komen wanneer u ze roept. Dit alles wordt gedaan op een positieve en vriendelijke manier. Wij vinden het ook belangrijk dat de pup naar iedereen in het gezin gaat luisteren, dus bij ons zijn kinderen ook van harte welkom. Na 10 weken puppy cursus sluit u deze lessen af met een certificaat.

A-Cursus

De A-cursus is het vervolg op de puppy training. U gaat verder met de aangeleerde oefeningen uit de puppycursus. We gaan hierbij de ” puntjes op de i ” zetten. Tijdens deze lessen zullen veel nieuwe oefeningen aan bod komen.
Hier leert de hond bijvoorbeeld op zijn plaats te gaan en nog veel meer. Ook kunnen honden instromen die geen puppycursus hebben gevolgd of honden met een bepaalde gedragsproblematiek. Deze vervolgtraining is bedoeld om u en uw hond op een leuke en ontspannen manier te laten werken. Deze cursus wordt afgesloten met een examen.